bill

Detta är Bill och han är det coolaste jag vet. Att han är hälften jag och att hans hjärta slår under mitt dygnet runt är helt omöjligt att greppa, liksom det är omöjligt att greppa att jag kommer få träffa honom i februari. Det är ungefär som att tänka på rymden och meningen med livet, men i stället för att känna sig liten och betydelselös känner man sig som värsta mother nature och hela universum har blivit till nåt slags guldglittrigt stoff som bara snurrar runt oss. Livet slutar visst aldrig att överraska.

Kommer förresten parallellblogga lite med min kille på TWWP (mer preggotankar, vardag och sånt där), och här kör jag på as usual. Eller ja det blir väl lite både och kanske.

IMG_2949
IMG_2950

Skinnjacka Cudeta, t-shirt Weekday, min killes gamla jeans Versace, Adidas Stan Smith, solglasögon Cheap Monday.

Detta var för ungefär en vecka sen. Passade Beverly några dagar. Tycker det är så mysigt när hon är här, plus att hon funkar jättebra med vår katt. Dom sover i sängen båda två och äter frukost bredvid varandra på mornarna. Hur gulligt?! Tror att Puss (katten) hade blivit glad om han hade fått en permanent hundkompis…