Första kvällen i London

IMG_6665

Min första kväll i London spenderade på en mysig pub (självfallet). Efter att jag landat tog jag tunnelbanan till Covent garden där jag först sa hej till Lovisa som börjat jobba bredvid mitt gamla jobb. Jag nästan studsade ut genom spärrarna och småsprang till Lovisa och gamla jobbet, helt lycklig över att andas Londonluft igen!  Väl på puben fick jag äntligen träffa Lovisas kärlek Joe också!

 

IMG_6734

I övrigt fanns bland annat Kristians pojkvän Cash där!

IMG_6730

En Hanna som var oerhört glad över att få vara tillbaka i London!

IMG_6715

Joe igen!

IMG_6710

IMG_6712

Joe och Kristina!

IMG_6706

IMG_6699

Puben var julbesmyckad och fin!

IMG_6694

Fina töserna!

 

IMG_6691

IMG_6687

Se så söta!

IMG_6682

IMG_6676

Här ser dem på något roligt innan vi slutligen begav oss hemåt. Den första kvällen tog här slut innan jag fick somna bredvid Lovisa igen, men det klagar jag inte på. Tack London för att du existerar!


My first night in London was spent with these cool kids on a cosy pub!

Syltburksångest

God kväll! Jag vill ge er ett litet tisdagstips och det är en krönika min vän Viktor skrev för tidningen Ergo här i Uppsala. Här skriver han passionerat och roligt om vår relation till syltburkar och dess lock. Så många gånger har jag svurit över burkar vars lock jag inte behärskar öppna, hur jag än helhjärtat försöker. Jag minns när jag var barnvakt för många år sedan och Alexander jag passade skulle äta blodpudding, varpå jag försöker öppna syltburken i ungefär 15 minuter, tills denna 6-åring till slut säger
– Det är lugnt, jag kan ta ketchup.

Så tack Viktor för att du satte ord på mina känslor kring brukars lock.

I övrigt är musikhjälpen nu här hos oss i Uppsala, det känns himla kul! Vill ni hjälpa oss att samla in pengar kan ni göra detta via #STUDENTKAMPEN, på följande sätt: okSUMMA Studentkampen. Det är vi som gör detta: Föreningen Samhällsvetarna Uppsala, Juridiska Föreningen i Uppsala, Medicinska Föreningen Uppsala, Föreningen Uppsalaekonomerna och Uppsala Politicesstuderande, UPS! Annars finns det tusen andra sätt att bidra, det viktiga är ATT vi bidrar till kampen mot HIV.