blossom

IMG_5330

IMG_5320

IMG_5310

IMG_5274

IMG_5264

IMG_5344

IMG_5330

Det har blivit näst intill obligatoriskt för mig att besöka kungsträdgården de veckor träden blomstrar.
Och trots att tusentals andra människor gör det och att min instagram feed fylls av dessa rosa bilder blir jag lika förbluffad varje gång. Det är ju ändå så fruktansvärt vackert.

Påsklov

flickr9

Nu åker jag ner till södra Sverige med Felix familj i några dagar. Jag ska fotografera, läsa, äta godis och studera. Vi hörs mer där och tills dess, ha en fantastisk påsk!

All blogs

First Fires

hosflora4

hosflora2

hosflora1

I veckan var jag hemma i Felix och Floras fina lägenhet. Vi tog givetvis lite kort och här har jag Olivias blus, en kjol från Beyond retro och en mycket stor ballong som fanns i deras ena hörn av lägenheten. Ni får även se min mörka utväxt en timme innan den försvann igen.
Nu ska jag hem och laga stroganof och sedan sova, imorogn bitti väntar 4 timmars föreläsning.

flyttfågel

bm1

Tänk att rosor är så ömma. när kärlek viska i ditt öra.
Tänk att taggar gör så ont, när du ej förmår att höra.
Smärta glädje
lekkamrater livet ut
Brinnande älskande hjärta
någon gång tar du slut.

senap

IMG_5118

IMG_5114

IMG_5113

IMG_5111

Igår vågade jag låna Olivias strumpbyxor och ha senapsgula ben på jobbet. Jag kände mig lite påskfin.
Jag hade även klänningen jag köpte på COS julrea, jag tror att den är menad att vara en stickad tröja. Just detta är en av många bra saker med att vara kort. Emilhatten fick också åka på. Jag har dessutom klippt mig samt slingat håret i veckan, det ska jag visa bättre i dagarna. Det är ingen gigantisk skillnad från tidigare gånger, det blir ofta så. Nästa gång jag går till frisören känner jag dock på mig att jag kommer göra någonting drastiskt. Vi får väl se om den saken. Någonting mer jag ska visa er i veckan är vårt hem (bilderna ser ju nämligen stökiga ut). Nu ska jag och Felix titta på Dallas Byers Club, har inte sett den ännu. Vi hörs imorgon!

Yesterday’s working clothes.