klipp

IMG_0708

IMG_0709

IMG_0711

IMG_0712

 

Nu är jag kortklippt igen. Till och med lite mer kortklippt än senast. Jag känner att jag antagligen aldrig kommer att ha lika långt hår som tidigare igen, just nu i alla fall. Jag trivs himla bra med det korta. I övrigt såg jag igår ut såhär i blus från mamma, tröja från weekday och bomber från Whyred.

Nu ska jag tillsammans med Hugo och Olivia iväg på The Knife och fira att tentaveckan är över. Det ryktas eventuellt om att detta blir deras sista Sverige konserter, vilket ju i så fall gör det hela ännu mer peppande (och kanske sorgligt).

Familjen växer

IMG_3186

IMG_3174

IMG_3171

Amanda och Filippa var på middag hos oss för ett litet tag sedan. Fantastiskt mysigt!
Vi är himla glada att de har anslutit sig till Uppsala studentliv. Familjen växer ständigt, precis så som jag vill ha det. Vi åt en god sallad med sötpotatis och fetaost för att sedan titta på film tillsammans i Olivias säng. En bättre lördag.

Lila

Idag är det international CAPS LOCK day vilket enligt mina vänner är min dag, då jag älskar caps lock! YAY ME!
I övrigt ber jag faktiskt om ursäkt för dålig uppdatering här, hoppas ni förlåter mig, det är faktiskt tentavecka, vilket innebär plugg tills hjärnan nästan kollapsar och total skratthysteri istället bryter ut! Idag sover jag hemma hos Amanda med henne och Källe, igen. Bättre än så blir det knappt en onsdag.


I apologize for terrible updating here, but it is exam week, which means I am studying until the brain can’t take it and we are hysterically laughing instead!