Nu är depositen betalad på en lägenhet på 27 kvadrat i Tokyo i området Nakano. Det känns märkligt, skönt och himla sjukt på ett mycket bra sätt! Jag ska bo tillsammans med en flicka vid namn Katarina som jag precis har lärt känna och som jag definitivt kommer att berätta mer om. Hon är fullkomligt sprudlande och jag tvivlar inte på att detta kommer bli en makalös tid. Superlativstiden är här nu, hos mig, ikväll. För jag flyttar till Tokyo om exakt fem veckor och det känns för varje dag mer och mer på riktigt. WII

IMG_7520

IMG_7521

Kusiner, små själar som lär sig, som lyssnar med uppspärrade ögon, som redan dricker te, som älskar att bada och som blir stora väldigt snabbt.

 

På tal om annat så läser jag Montecore av Jonas Hassen Khemiri och ser på “What happened Miss Simone” på Netflix (som jag för övrigt båda varmt rekommenderar), läser om SD som enligt, förvisso litet, företags mätning når högre siffror än någonsin och tankar snurrar och oriktad ilska och hopplöshet varvas och det gör ont att inse att historier tillåts upprepa sig och att det är en ständig kamp, som jag aldrig ens kan låtsas förstå hur den känns, men som ändå väger tungt tungt och jag undrar precis som i dokumentären om Nina Simone “Why the world just can’t be a happy, peaceful place”. Dårskap och medmänsklighet lirar inte riktigt.

IMG_7305

Lite snett, men ändå himla fint utifrån och in.

IMG_7278

kattvik

IMG_7577

IMG_7578

Matchi-matchi i manchester och mocka.

IMG_7581

IMG_7580

Världens bästa två generationer.

IMG_7579

Min älskade mormor.

IMG_7307

Mobilbilder från första Gotlandskvällen. Min första kväll här på Gotland åkte jag, mamma, pappa och mormor för att äta på Katthammarsviks rökeri. Vi åt lax med dillstuvad potatis och det var som varje gång gott. Utanför sträcker sig havet och här mår jag bra. Vi gick hit i lördags igen för lite jazz och annat på scenen. Vi har stuga här på östra Gotland, i Sandviken som det heter och jag tror att jag alltid kommer att vilja spendera delar av mina somrar här. Nu sitter vi som så många andra kvällar inne i stugan för att spela plump och äta jordgubbar.