b2

b11

b10

b1

b7

b6

b5

b4

b9

b3

All my posts looks the same nowadays but I don’t mind. All I want to do is be away from the city, preferably out in Surrey but anywhere really that is quiet. On Sunday we fly down to the southeast of Europe to be still, be in the sun but mainly, just be quiet.

 

_lovisa

b25

Det här var en lördag för länge sedan, jag tror det var i början på juli. Jag hade köpt biljetter till Joe när han fyllde år för att gå och se Blur och Metronomy i Hyde Park. Efter lunch gav vi oss iväg.

b24

Köpte mini-picnick och öl och slog oss ner i gräset utanför. Nu kom jag på att det måste varit på midsommarafton eller dagen efter för förbi oss promenerade typ alla Londons svenskar påväg till midsommarfirandet. Joe tittade på avundsjukt.

b23

b22

Vi gick in lagom till att the Horrors började spela men blev sittandes under ett paraply för såklart började det ösa ner med regn.

b21

Köpte lite mat, lite mer öl, såg Metronomy och stod i toalettköer hela tiden för våra blåsor vägrade synka.

b15

Lagom till att himlen sprack upp dök Freddie upp

b19

Och med henne Dan såklart + ett gäng av deras vänner. De hade köpt biljett dagen innan via någon app för typ TVÅ PUND medans jag hade betalt långt över hundra…

b12

Joe och Freddie

b14

Killarna matchade omedvetet

b17

b18

<3

b13

Vi köpte svindyra öl och väntade på att Blur skulle sätta igång någon gång.

b16

Fy satan var bra de var!!!!! Damon Albarn jag ÄLSKAR DIG

b11

Alla dansade, sjöng med och var glada. Vi skonades från regnet och mina kläder var nästan torra när jag hoppade på en snorpackad tunnelbana hem den kvällen.

 

Translation:
From when Joe and I went to the Hyde park festival to see Metronomy and Blur. Damon Albarn I love you 

 

_lovisa