Last week

”Workaholic” som jag är har jag haft svårt att deala med all tid som plötsligt dykt upp. Blir så lätt rastlös och ångestfylld samt börjar ifrågasätta varför jag inte jobbar som en galning. På samma gång njuter jag av att inte längre behöva stiga upp kl 5:30. Har insett att jag inte bara kan vänta på att grejer ska ske, utan att jag faktiskt måste maila och fixa grejer själv. Jag menar, vad är det värsta som kan hända?! inget svar eller ett nej? men de gör väl inget!

Har alltid blivit tillsagd att jag är dålig på att stava. Så varje gång jag utsätts för en mailsituation sjunker min självsäkerhet automatiskt till 0 och min skrivkapacitet därmed. Speciellt när det kommer till främmande språk. De är som jag färdigt bestämt mig för att jag inte kan skriva. Så för er som mailat mig: ja, jag har troligen läst det, och blir ofta väldigt glad, men är bara värdens sämsta på att svara på mail. MEN skall bli bättre!! lovar. <3

Spännande ändå hur dåligt självförtroende kan visa sig på olika sätt. Min första tanke oberoende nästan varje situation är ”men, inte kan väl jag…” men JA det kan jag! jag kan jag kan jag kan. Ska bli som en stöddig hipsterkille som bara plötsligt får för sig att han kan brygga öl ”så där casually”. Totalt självklart. lol. Tänker dock inte bli så besserwissrig. Varför vara dryg när man kan vara trevlig.

Okej, här under kommer lite bilder från förra veckan. Där ingår kaffestunder, besök till Galerie de paléontologie et d’anatomis comparée (fascinerande), vackra byggnader och min upptäckt av hur mycket jag tycker om att klä mig i jeans.

IMG_9729
IMG_9736
IMG_9744
IMG_9756
IMG_9749

translation: Here comes an update with pictures that includes coffee breaks, visiting the Galerie de paléontologie et d’anatomic comparée (so fascinating) ,some beautiful buildings and also my current discovery of how much I love denim on denim.

Det är en mulen dag i Paris. Tänker tvinga mig själv att sitta och få jobbprojekt gjorda som jag skjutit upp (hehe..). Idag känns det ändå ganska ”melankoliskt trivsamt” att bara sitta inne, redigera bilder samt dricka mängder med kaffe.

IMG_9718

Måste bara visa er hur fint det ser ut i vår trappuppgång:

Paris_RH

Påminner mig lite om den fantastiskt fina musikvideon som Solange nyligen släppt!!! ( är för övrigt helt obsessed över hela hennes senaste album, tack Emma för tipset! <3 )

Bonjour!

Say what?! Ja! Jag har flyttat till Paris!

Allt började redan för två månader sedan. Där stod jag,  i ett café och jobbade extra som barista för att ha råd att betala hyran. Kreativitet låg på 0 och jag kände mig helt enkelt deppig.  Vad är det jag gör? Jag ville varken bo där jag bodde, eller gå till samma jobb och göra samma sak varje dag. Vart hade min drive, stora drömmar och mål tagit vägen?!

Något måste göras! så efter lite velande och funderande om jag verkligen vågar göra detta så bestämde jag mig för att ta mitt pick och pack, säga upp mig, och flytta till Paris!

Nej, jag kan inte franska (vilket jag febrilt nu försöker lära mig), ja, jag åkte hit helt själv. Allt detta om framtiden och så är en skräckblandad förtjusning. äääää…

Jag vill syssla med det jag gillar och kan, och det skall jag göra.

Oh! planerar dessutom att göra lite sidoprojekt, bara för att öka min portfolio, och för att träffa nya kreativa människor, så om du råkar vara i Paris och vill göra ett samarbete av något slag så maila mig på becka.h@hotmail.com.

RH_vintage

RH_IMG_9508

 hur fin är inte utsikten från mitt fönster!!

RH_paris

Translation. I have moved to Paris! Crazy and scary!! I want to focus on doing what I love and what I’m good at and I trust I will be able to that here. I would love to meet creative people so if you are in Paris and would like to work with me contact me at becka.h@hotmail.com. Love!!

Puss & Kram!

Let’s take a minute and adore this beautiful rosé wine coloured bodysuit:

IMG_0010
IMG_0028