2022-10-03

De bästa accessoarerna för hösten

I takt med att hösten närmar sig blir det dags att förnya garderoben med nya accessoarer. Här följer några av höstens mest trendiga accessoarer som kommer att ge din outfit det där lilla extra.

Eleganta halsdukar och sjalar

Hösten kräver en snygg halsduk eller sjal, och i år är stora, mjuka sjalar i olika färger och mönster särskilt trendiga. En stor sjal kan användas som en poncho eller som en scarf runt halsen för att skydda dig från kyliga vindar. Scarfar med pälsdetaljer är också en trendig accessoar som ger en lyxig känsla och kan kombineras med både vardagskläder och festkläder.

Chic handväskor

En snygg handväska utgör en av höstens viktigaste accessoarer. Denna säsong är det handväskor i olika former och storlekar som gäller, från små kuvertväskor för kvällen till rymliga tote bags för vardagen. För en dag på stan passar en liten axelremsväska perfekt, medan en större tote bag är mer lämplig för en dag på jobbet eller för shopping. Handväskor med kedjedetaljer ger en tuff och edgy look och är ytterligare en trendig höstaccessoar som kan förvandla en enkel outfit.

Eleganta bälten

Bälten kan verkligen förvandla en outfit, och i år är det breda bälten i olika material som läder och mocka som står i fokus. Använd ett bälte för att markera midjan på en klänning, för att ge en vanlig tröja eller skjorta en extra touch, eller för att förvandla ett par byxor med hög midja. Bälten med spännande spännen eller detaljer kan också fungera som en egen accessoar och sätta pricken över i:et på din outfit.

Stilfulla hattar

En stilfull hatt är höstens bästa accessoar att införskaffa. Denna säsong är det hattar i olika former och storlekar som är trendiga, från klassiska fedoras till nyskapande och iögonfallande designer. En bred hatt ger en sofistikerad look, medan en stickad mössa ger en mer avslappnad känsla, perfekt för en ledig dag eller en promenad i parken. Hattar med spänne är ytterligare en trendig höstaccessoar som ger en tuff och edgy look och kan kombineras med en mängd olika stilar.

Fina smycken

Smycken, såsom halsband, armband och örhängen, är accessoarer som aldrig går ur tiden och kan förvandla en outfit från vardaglig till extraordinär. I år kan du använda smycken för att lyfta en enkel outfit till att bli ännu snyggare