Grejen med Monthly Makers är ju att det ska vara kul och uppmuntra till att skapa. Alla är så himla duktiga och gör så fina och avancerade grejer att jag hade lite panik ang vad jag skulle göra, ibland har en ju inte tid och då blir det inte heller kul, att stressa fram något blir väl oftast ej så bra. Därför gjorde jag en superenkel grej den här månaden, bara något som är kul och jag var sugen på, det är ju det som är det viktiga (bra att jag måste påminna mig själv om det när jag var med och startade MM, hehe) Men jag tror att många lätt glömmer, jag själv med ju.

Nog om det! Nu ska jag visa vad jag gjorde!

060A7814

hade massa gulliga katter hemma

060A7816

och tårtljus pga det är alltid bra att ha (allt som har med kalas att göra är alltid bra att ha så försöker ha sånt hemma)

060A7827

sen limmade jag fast glitter på katterna, spikade hål i deras ryggar och tryckte ned ljushållarna + ljusen, tada! Världens gulligaste tårtljus om jag får säga det själv. Eller bara vanliga ljus. De kan ju stå för sig själva men en tårta är alltid gott…

060A7830

Det var det! Den här månaden är det alltså Agnes och hennes bebis Ines som är värdar, och här är inlägget du ska länka ditt bidrag i + kolla in hur himla fint hon tolkat temat!

Vi som ligger bakom Monthly Makers är som vanligt : AgnesAliciaAnnicaAnnaMariaBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag

Glöm inte att följa Monthly Makers på instagram och facebook

Asså vissa godisar är så himla fina. Lekte lite med godis igår för en grej ni får se senare, men kunde inte låta bli att fota lite extra, älskar ju pastell

060A7774

regnbågsremmar, allt med regnbågar <3

060A7783

och flygande tefat, så äckliga, men så fina

060A7785

färgerna <3

060A7798

rainbow world

060A7813

önskar att dessa var goda, nu är de bara ögongodis. Undra om det finns ngn som gillar dom? Äta papper liksom…

Helgen går alltid så himla fort! Och nu är det måndag igen, måndag kväll till och med. Förutom att jobba och småfixa med saker hann jag faktiskt göra lite annat, fast inte så mkt.

060A7737

fikade med Bettan på Petrus

060A7738

tills hon blev superkissnödig och vi gick till drop coffe för att kissa henne innan vi skiljdes åt, hehe. Bra att veta, Petrus har ej toa!

060A7760

sen i lördags åkte jag ut till Felicia som grundat företaget oh snap!, så satt vi och jobbade några tim med det innan jag åkte hem, i söndags var jag med Erik nästan hela dagen. Promenerade i kylan, besökte kulturhuset och åt lunch!

060A7764

hej hej <3

060A7768

sen var det fan fööör kallt, så vi åkte hem, tände ljus, gjorde kaffe, och la oss i sängen

060A7770

och lyssnade på podd! Bra söndag!

poesifestival

Imorgon är det dags för den 19e upplagan av Stockholms poesifestival, den pågår hela veckan, 24-28 november rättare sagt! Det här året håller de till på konstakademin, temat för i år är lyriken i musiken och de har bjudit in massa roliga spännande konstnärer/poeter/lyriker/författare, ja typ allt. Det är massa spännande människor jag är sugen på att se, Tao Lin ( fick ju det här fantastiska magasinet för ett tag sedan), Ebba Witt-Brattström pga har inte sett henne in action än, Johannes Anyuru pga JOHANNES ANYURU, dansaren Virpi Pahkinen eftersom hon dyker upp i alla möjliga häftiga sammanhang och har ännu inte sett henne live. Gud det finns massa annat på schemat, Mare Kandre priset ska delas ut, AKT UNG – scen för nya unga poeter, verkar sjukt spännande, äh det finns så mycket dessa dagar att ni får kolla in schemat själva här

256146-be7cf66dcd364aa7a3f8ad7a93c94c4d

De som står bakom den här fina festivalen är tidningen 10tal, de vill gärna att så många som möjligt ska kunna ta del av den här fullspäckade poesiveckan och därför har jag fått en kod till er läsare att använda om ni vill köpa en biljett, jag tänkte nog köpa till på onsdagen hehe. Om ni är sugna så använd koden VIP i kassan butik.10tal.se så dras koden, ord pris/kväll är 250 men med rabatten blir det 150 kr, ganska värt ändå!