Standard outfit och stela bilder

Förra söndagen kom den här på besök ( igår med faktiskt men det här är från förra veckan)

_MG_3117

hennes standard outfit här hemma “glasögon beaaaa” alltid uppochned dessutom

_MG_3118

och halsband, alltid halsband

_MG_3133

sen gick jag iväg och fotade och när jag kom tillbaka hade hon hittat ett nytt halsband, bra när hon kan leta själv bland ens saker, hehe

_MG_3137

favvo

_MG_3140

sen var det vilmas tur att fota, enligt henne, var litte stressad de minutrarna hon sprang omkring med min tunga kamera. 2,5 åring + en tung systemkamera är inte bästa kombon.

_MG_3162

sen lyckades jag muta henne med tomater, då fick jag tillbaka kameran, hon är så rolig för alla hennes favorit grejer att äta är nyttiga

_MG_3189

nu hoppar jag till en annan dag, nämligen i onsdags, då jag och Mattias, efter skola och jobb åt mat framför tv:n, drack bubbel och åt godis

_MG_3197

såhimlahärlig

_MG_6822

sen hoppar vi till en helt annan grej, har praktik sista mars och 6 veckor framåt så jag pillar med ansökningarna just nu, därav denna tjusiga inte alls stela bilden!

Monthly makers – papper

Jag har haft ganska mycket att göra på sistone, och i torsdags slog det mig att “shit det är bara någon dag kvar till 25e” alltså datumet då den här månaden monthly makers ska vara inne. Den här månaden var det ju papper som var tema. Och jag har faktiskt en dag på mig kvar, men för att vara helt säker på att ha något att visa upp, gjorde jag en bokstävsgirlang innan skolan. Jag har länge velat ha en sådan så det kändes ganska perfekt att passa på att göra en nu. Vet att det inte är ett superkul pyssel, men får se om jag hinner knåpa ihop ett till!

_MG_3200

Jag ville ha citatet “puss och gonatt” att hänga ovanför sängen, för vi har alltid sagt så i vår familj när man ska sova, typ skrikit i trappan till upp eller ned våningen till alla syskon “PUSSOCHGONATT!!!!!” hehe, kärleksfullt.

_MG_3204

Först visste jag inte vilken färg jag skulle ha bokstäverna i, så jag testade med mönstret jag gjort till vår parfymförpackning (inlägget under) och tyckte att det blev himla fint, lite annorlunda. Så jag körde på det.

_MG_3206

först skrev jag ut texten på lite tjockare papper, sen klippte jag runt alla kanter och skar ut med min papperskniv på de bokstäver som behövde det

_MG_3207

sen plockade jag fram guldsnöre som jag hade kvar sen julpysslet

_MG_3210

och använde tejp på baksidan för att fästa bokstäverna

_MG_3214

sen hängde jag upp det ovanför vår säng

_MG_3217

jag gillar det, man kan ju köpa bokstäver eller färdiga citat i affären men sånt känns ju onödigt när det är så kul att göra själv!

Local colour

Idag har vi äntligen redovisat projektet vi hållit på med i skolan i 2 veckor. Så nu kan jag visa det här! Uppgiften var att göra en parfym med genustänk, och vår id´e var att göra en parfym för män som inte riktigt förstått syftet med parfym. Vårt koncept blev därför att fokusera på funktion!

parfym1
baksida

Framsida + baksida, på baksidan har vi placerat en rakbladsslip (funktion)

kartong

såhär ser kartongen ut, vit men med “kikhål”

annons1
annons2

och här är våra anonser. Flaskorna är gjorda av återvunnet material, så skuggan symboliserar det gamla som är omgjort till en flaska. Vår slogan är “changed, but not forgotten. Flaskorna kan se lite olika ut beroende på vilket material det är gjort av men ungefär såhär är det tänkt.

Polaroids

I säkert 2 år har jag haft min polaroidkamera utlånad,  igår fick jag äntligen tillbaka den :) Började kika igenom gamla polaroidbilder som säkert är 6-7 år gamla, så kul att ha. Det finns ju bara ett ex av varje. (( Och tjejerna är så små!!!)) <3

polaroider_0003

fotade lite på Jamaica när vi var där med familjen, 2010? Siri och Amelie är idag 12 och 14

polaroider_0001

jag hade rött hår på Jamaica

polaroider_0002

Amelie och pussmunnen

polaroider_0004

ballongtjejer, tagna vid olika tillfällen på sommaren, säkert 2008 eller 2009, det var då jag fick kameran

polaroider

Siri och Amelie till vänster, så himla små<3<3 och Clara till höger, och kaninen Barack Obama, också så små <3