Såhär fantastiskt mysigt hade vi på DrDenims kräftskiva förr helgen! Vi började festen på en båt från Nybrokajen som tog oss till denna drömlika plats, där det (som ni kan se) var fullt uppdukat för en grym kräftskiva. Det fanns kräftor, hattar, sånghäften och såklart en massa underbara människor att dela upplevelsen med! Efter maten bjöds det på bad, liveband, magiskt ljus och dans. Fler bilder kommer snart!

/Rosa Gabriela 

BILD1
Premiärdags! Och som vi älskar premiärer. Ikväll firar vi sommaren och att BLANC Studios äntligen hittat hem – till fantastiska Mister French. Som om det inte vore nog fyller jag år i helgen, vilket ska firas hejvilt! Det finns helt enkelt ingen hejd på hur mycket vi har att fira den här kvällen.

Ingen har väl kunnat undgå fenomenet N’ice Cocktail, isglassen med alkohol i, förmodligen det bästa av två världar och tidiga gäster får därför skåla i glass med oss!

Bakom spelarna hittar vi Mode-Johan Magnusson, Patricia Arques och Luca Deasti. Självklart hittar ni även mig och Yulia Lindberg i båset!

Vi hoppas att SMHI som vanligt inte vet vad dom pratar om och att solen skiner för fullt men misströsta icke, vi har tak också. Kom så skålar vi, kramas, dansar till disco och firar denna match made in heaven, BLANC och Mister French

 

/Rosa Gabriela

IMG_7041 2
IMG_7035 2
IMG_0014.JPG
IMG_7040

 
Samtidigt som snön vräker ner utanför fönstret öppnar jag ett paket som jag fick i veckan med denna fantastiska TRIANGL-bikini i! Längtar såklart ännu mer till värmen nu och känner att det snart är dags att planera en efterlängtad utlandsresa. Stort tack till TRIANGL för denna fina present!

/Rosa Gabriela

IMG_6804
IMG_6811
IMG_6823
IMG_6830
IMG_6847
IMG_6870
IMG_6858
IMG_6892
IMG_6807
IMG_6812
IMG_6905
 
IMG_6914
IMG_6931
IMG_6939
IMG_6945
IMG_6949

Lite bilder från en grym förfest jag var på tillsammans med min kollega Amanda för ett tag sen, som hölls på Solo för märket Dry Lake. Kvällen var fylld med en massa godis, goda drinkar, bra musik och uppklädda tjejer. Receptet för en riktigt bra kväll helt enkelt! Älskar polaroidkameran de hade där man kunde få ut bilder från kvällen när man laddade upp bilder på Instagram!

Stort tack till Solo, Dry Lake, ODDKA och alla grymma tjejer!

/ Rosa Gabriela