Gabi2
8
Gabi1
3
Top&kjol/Nelly, trenchcoat/H&M, skor/Samsøe Samsøe, väska/Acne, smycken/SophiebySophie & Maria Black

Foto: Yulia Lindberg

Äntligen är hösten här! Även om jag älskar värmen under sommaren så är hösten min favoritårstid när det kommer till mode och trender. Lager på lager, långa kappor, stickade tröjor, mysiga halsdukar… Ja, listan kan göras lång! Detsamma gäller höst-färgerna, i år kommer jag satsa på att blanda in burgundy och kamelfärgat i min annars väldigt monokroma garderob. Har redan börjat höstshoppningen med en ny halsduk, en tröja i mohair och en liten väska, bilder kommer upp snart!

/ Rosa Gabriela

1_2
4_2
5_2


Foto: Yulia Lindberg

Precis lagom till höstens intåg har Nelly.com släpp sin fina höstkollektion! En grym blandning av tvådelade set, snörade klänningar och fina kjolar i höstens färger. Fick hem detta fina set förra veckan och är supernöjd! Det passar bra som både en vardagsoutfit eller på kvällen när man går ut.

Kika in höstnyheterna på hemsidan och beställ innan alla favoriter tar slut. Lägg sen upp en bild på Instagram och tagga #nellyholic !

/ Rosa Gabriela


 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
 Såhär fantastiskt mysigt hade vi på DrDenims kräftskiva förr helgen! Vi började festen på en båt från Nybrokajen som tog oss till denna drömlika plats, där det (som ni kan se) var fullt uppdukat för en grym kräftskiva. Det fanns kräftor, hattar, sånghäften och såklart en massa underbara människor att dela upplevelsen med! Efter maten bjöds det på bad, liveband, magiskt ljus och dans. Fler bilder kommer snart!

/Rosa Gabriela